Speelrijst en kleurstof

Speelrijst en speelzand worden gebruikt voor sensorisch spel en hebben een erg ontprikkelende werking. Bij SpelerijST zijn diverse kleuren speelrijst verkrijgbaar. Speelzand is er in verschillende hoeveelheden.

Wat kun je met kinetisch zand?

Speelzand, ook wel kinetisch zand genoemd, heeft een bijzondere structuur. Het glijdt niet door je vingers zoals normaal zand, maar je kunt het kneden of er met behulp van vormpjes en uitstekers leuke figuren van maken.

Speelrijst: wat kun je er zoal mee doen?

Wie dacht dat rijst alleen bedoeld is om te eten, heeft het mis. Met vrolijk gekleurde speelrijst kan heel wat speelplezier bereikt worden! Doe de speelrijst in een speciaal daarvoor bestemde speelrijst bak en je kindje kan ermee aan de slag gaan! Speelrijst biedt een mooie basis voor sensorisch spelen. Vul het aan met (houten) dieren of poppetjes, voeg wat schepjes toe en je kindje kan aan de slag gaan.

Voor welke leeftijd is speelrijst geschikt?

Zolang je als ouder toezicht houdt, is speelrijst geschikt voor (bijna) alle leeftijden. De allerkleinsten zullen de neiging hebben om de rijst in hun mond te stoppen. Dit is niet schadelijk, mits ze het niet inslikken. Echter is het toch af te raden om kinderen onder de 3 jaar zelfstandig met speelrijst te laten spelen.

Speelrijst en -zand koop je bij SpelerijST

In onze webshop vind je gekleurde speelrijst in diverse uitvoeringen. Of je nu houdt van regenboogkleuren, groentinten of felle blauwe kleuren; bij ons vind je altijd wat je zoekt! Speelrijst is ook leuk te combineren met speelrijst accessoires en/of schepjes en lepels. Bakjes en/of pannen kunnen daarbij niet ontbreken! Hetzelfde geldt voor ons kinetisch zand (speelzand).

© 2021 - 2024 SpelerijST | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel